Wij zijn de powercoaches van EquiCoachPro

Henka Rooze-Veenstra en Mireille van Damme-Mineur

Onze missie is om iedereen/elk team positief in eigen kracht te zetten en groei te laten ervaren met behulp van een paard als spiegel.
Voor iedereen die veel ballen in de lucht moet houden en zich afvraagt; doe ik eigenlijk wel wat ik wil doen of kan het anders?
Pak de regie en krijg duidelijk waar jij nu echt gelukkig van wordt.

Samen met het paard in de bak geven wij een powercoaching: een paardencoach sessie met een positieve impact vanuit een ongedwongen en vertrouwde setting: binnen enkele minuten direct tot de kern en weten welke 1e stap te zetten. Werkend vanuit een unieke combinatie: wetenschappelijke methode motiverende gespreksvoering gecombineerd met een paard als spiegel.

Henka – paardencoach, trainer, hogeschool docent, mentor, opleidingscoördinator. Empathisch, doelgericht, gevoelig en rustig waarbij een positieve benadering het uitgangspunt is. Henka ziet direct wat een ander nodig heeft en stemt af hoe de ander in beweging te zetten.

Mireille – paardencoach, trainer, pensionstalhouder, hogeschool docent, mentor, coördinator. Aanpakker, doorzetter, enthousiast en gevoelig met een enorme drive de ander vooruit te helpen. Mireille zorgt voor een open sfeer, vanuit een positieve insteek.

Wat brengen wij jou tijdens een powercoaching:

– Rust: ongedwongen setting vanuit vertrouwen aan de sla
– Diepgang: direct tot de kern vanuit wetenschappelijk bewezen techniek
– Samen: samen in beweging komen, je doet het niet alleen
– Impact: helder inzicht welke stap je te zetten hebt

POWERCOACHING

Waarin zijn wij uniek:

  • Wetenschappelijk geschoold

  • Overzien grotere geheel, puur afgestemd op jou

  • Ervaring in bedrijfsleven en hoger beroepsonderwijs >20 jaar

  • Van jongs af aan ervaring met paarden

  • Nuchter, eerlijk, open, de ander écht zien, doelgericht en positief

Review senior coaches Henka & Mireille

“Jullie als coaches zijn jullie bewust van alles wat er is en wat iemand met zich mee draagt. Dit zorgt ervoor dat cursisten zich gezien en geraakt voelen.”
“Henka en Mireille kijken echt naar jouw eigen verbeterpunten en geven concreet aan waar je aan kunt werken. Zij stimuleren/motiveren je om je eigen balans te vinden”
“Ik heb goed aan mijn individuele punten kunnen werken, in een omgeving waarin ik mij op alle fronten op mijn gemak voelde”

Wanneer zien wij jou in de bak naast het paard?

BEDRIJFSLEVEN

PARTICULIER