POWERPROGRAMMA GOLD

Leer jouw eigen power kennen en ontdek tijdens dit programma wat jij echt wilt in dit leven en hoe je dat gaat bereiken.
Een krachtig effectief programma gericht op persoonlijke ontwikkeling.
In het powerprogramma Gold ga je aan de slag met impactvolle opdrachten tijdens de livedagen, krijg je een individuele powercoaching met een paard als spiegel,
ga je aan de slag met familieopstellingen en jouw kernkwaliteiten. Een combinatie van werken vanuit het hoofd en meer terug naar je gevoel: uit het hoofd, in het hart. Jouw persoonlijke ontwikkelpunt staat hierbij centraal.
KOOP TICKET

Ontdek jouw power, wat jij wil en hoe je dat bereikt.

 • vijf impactvolle live bijeenkomsten

 • individuele powercoaching met inzet van het paard als spiegel

 • rustige en veilige leeromgeving, omringd door de natuur en paarden

 • ervaren seniorcoaches

 • persoonlijke journal (met o.a. opdrachten)

 • live dagen met kleine groep, individuele coaching

 • toegang tot besloten powergroep Gold

Extra informatie:

Wat kan je verwachten?

Exclusief programma voor wie behoefte heeft aan begeleiding met heel veel persoonlijke aandacht, van senior coaches in een veilige en warme setting, zodat je jezelf kan zijn en vanuit hier echt stappen kan zetten.
Je wordt lid van de besloten powergroep GOLD, krijgt een persoonlijk journal en jouw eigen persoonlijke coach. Door samen in een kleine groep aan de slag te gaan creëer je focus en kun je gericht praktische stappen gaan maken.

Krachtige opdrachten en oefeningen met echte impact zijn onderdeel van het programma. Je gaat vijf maanden begeleid aan de slag, vanuit volledige focus en aandacht voor jezelf. Hierdoor integreer je het geleerde automatisch in jouw dagelijks leven. Je leert dus krachtig en vol power je eigen regie (weer) te pakken.

Wat maakt het zo krachtig?

Review senior coaches Henka & Mireille

 

“Jullie als coaches zijn jullie bewust van alles wat er is en wat iemand met zich mee draagt. Dit zorgt ervoor dat cursisten zich gezien en geraakt voelen.”
“Henka en Mireille kijken echt naar jouw eigen verbeterpunten en geven concreet aan waar je aan kunt werken. Zij stimuleren/motiveren je ook om je eigen balans te vinden”
“Ik heb goed aan mijn individuele punten kunnen werken, in een omgeving waarin ik mij op alle fronten op mijn gemak voelde”

 

Het powerprogramma GOLD is echt iets voor jou als je:

 • balans wil krijgen in jouw energie en de impact van prikkels

 • je eigen plek wilt innemen en echt zichtbaar wil zijn

 • vanuit je gevoel blokkades inzichtelijk wil krijgen en opheffen

 • in een kleine groep met open en oprechte mensen aan de slag en de diepte in wilt gaan

 • vanuit een positieve mindset wil leren om stappen vooruit te zetten
 • uit je hoofd en terug naar je gevoel wil en vanuit daar beslissingen wil nemen

Investering
Early bird tarief = € 1.297,- incl. BTW. Dit aanbod geldt t/m 31 december 2021.
Gehele programma = € 1.497,- incl. BTW

Vergoedingen
Er zijn tot 1 januari 2022 mogelijkheden om een gedeelte terug te krijgen van je opleidingskosten door gebruik te maken van de regeling: ‘fiscale aftrek scholingskosten’.
In 2022 zijn er ook weer nieuwe subsidiemogelijkheden om een groot gedeelte terug te ontvangen. Wil je daarover meer informatie, doe dan mee met onze Q&A.

Heb je nog meer vragen of wil je meedoen met de online live Q&A op 7 december 20:00, vul dan je vraag en gegevens in op het contactformulier.

TICKET POWERPROGRAMMA

GOLD

klik hieronder