Bedrijfsleven

Voor leidinggevenden, medewerkers en teams die ontspannen de regie willen pakken in de vorm van een teamuitje of teamontwikkeling.

Bedrijfsleven

Ontwikkelen met je gehele team

Voor leidinggevenden, medewerkers en teams die ontspannen de regie willen pakken in de vorm van een teamuitje of teamontwikkeling. Samen met het paard in de bak een powercoachtraining ervaren, zowel individueel als met jouw team. De dag of het dagdeel wordt volledig op maat gemaakt.

Samen kijken we waar het team in kan ontwikkelen en waar de leervraag ligt. Dit kan zijn om samen met het gehele team aan de slag te gaan of individueel.
Wij integreren diverse theorie├źn over groepsdynamica, communicatie, leiderschapsstijlen, kernkwadranten en gesprektechnieken tijdens deze dag en kunnen deze gericht inzetten naar behoefte van het team en ieder individu.

Voor leidinggevenden, medewerkers en teams die ontspannen de regie willen pakken in de vorm van een teamuitje of teamontwikkeling. Samen met het paard in de bak een powercoach training ervaren, zowel individueel als met jouw team. De dag of het dagdeel wordt volledig op maat gemaakt.

Samen kijken we waar het team in kan ontwikkelen en waar jullie leervraag ligt. Dit kan zijn om samen met het gehele team aan de slag te gaan of individueel. Wij integreren diverse theorie├źn over groepsdynamica, communicatie, leiderschapsstijlen, kernkwadranten en gesprektechnieken tijdens deze dag en kunnen deze gericht inzetten naar behoefte van het team en ieder individu.

Onze werkmethode

Onze werkmethode

Plan een gesprek

Plan een gesprek