POWERCOACHING

– coaching met behulp van paarden
– coaches met wetenschappelijk geschoolde achtergrond
inzet wetenschappelijk bewezen techniek motiverende gespreksvoering

Tijdens een powercoaching wordt direct de kern geraakt met een duidelijk inzicht waar jij staat en welk ontwikkelpotentieel er is. De powercoaches van EquiCoachPro gebruiken paarden als spiegel en zetten de wetenschappelijke techniek Motiverende Gespreksvoering in. Een unieke en zeer krachtige combinatie. Je ziet direct resultaat van verandering in eigen gedrag en hoe dit toe te passen in het dagelijks leven. Onze coaches hebben jarenlange ervaring met coachen en de inzet van paarden en zien direct het ontwikkelpotentieel. Dit zorgt voor veel impact: oftewel een powercoaching.

Eigenschappen paard als toegevoegde waarde:
– Het paard is een vluchtdier. Hierdoor zijn ze ieder moment op hun hoede en signaleren direct de kleinste veranderingen bij een ander.
– Het paard is een kuddedier. Ze zijn erg sociaal en het doel van de kudde is om in harmonie te overleven met elkaar.
Dit willen paarden ook in de samenwerking met een mens.
– Het paard communiceert via lichaamstaal, voornamelijk non-verbaal. Paarden hebben de fysieke mogelijkheid om spanning en emoties lot te laten na heftige gebeurtenissen of spannende momenten.
– Paarden leven in het hier en nu zonder oordeel.

POWERCOACHING

Je kunt bij ons terecht zowel vanuit het bedrijfsleven of als particulier.
Bij EquicoachPro wordt een powercoaching ingezet bij de volgende onderdelen:

– individuele coaching
– ouder-kind coaching
– gezinscoaching
– teamcoaching
– teamuitje

Particulier – voor individuele coaching, maken wij een traject op maat. Samen kijken we waar je staat en wat je nu nodig hebt.
Bedrijfsleven – voor teams maken wij een programma op maat, waarbij er zowel aandacht voor het individu als het team is.

BEDRIJFSLEVEN

PARTICULIER