INNER POWER DAG

Kom laagdrempelig kennismaken met onze unieke en krachtige combinatie van de Brein Regie Methode en Powercoaching met inzet van een paard.
Stressfysioloog Esther van Wageningen van Rheset en paardencoaches Mireille van Damme en Henka Rooze van EquiCoachPro vertellen je hier meer over
tijdens de Inner Power Dag. Een dag speciaal voor iedereen die geïnteresseerd is in de werking van jouw brein, stress en stressfysiologie
en de ervaring van een paarden coachsessie wil meekrijgen.

Geschikt voor iedereen… Dus ben je manager, ondernemer, medewerker of gewoon ontzettend nieuwsgierig….?

Doe dan mee en koop je ticket hieronder.

KOOP TICKET

Ontdek hoe bij jouw inner power te komen door te ervaren wat de unieke combinatie tussen de Breinregiemethode en Powercoaching met het paard voor jou kan betekenen. Aan het einde van de dag heb je:

  • Een ander inzicht in het omgaan en afrekenen met chronische stress

  • Inzichten in jouw eigen bewustzijnsniveau a.d.h.v. wetenschappelijke principes

  • Basiskennis over stressfysiologie en hoe je dit kan herkennen

  • Ervaren wat de impact is van paardencoaching

  • Duidelijk waarom de combinatie Brein Regie Methode en Powercoaching met paard zo krachtig is

Extra informatie:

Brein Regie Methode

Tijdens deze dag leer je wat stressfysiologie is en hoe je dit herkent. Je ervaart a.d.h.v een aantal oefeningen hoe dit voor jou werkt, in relatie tot jouw brein, want stressfysiologie is namelijk individueel bepaald.

Wist je dat de Brein Regie Methode waar Esther mee werkt onderzocht is a.d.h.v. een aantal wetenschappelijke theorieën en principes? Esther leert je hier meer over tijdens deze dag.

Je ziet en ervaart wat de impact is van een powercoaching: coachen met behulp van een paard als directe spiegel. Hierbij wordt direct de kern van een blokkade, gedachte of gevoel duidelijk, en ontdek je welk ontwikkelpotentieel er is. Onbewuste processen ervaar je juist door de inzet van het paard bewust. Ervaring met paarden is niet nodig, je werkt vanaf de grond naast het paard. Mireille en Henka vertellen waarom je kunt coachen met paarden, en waarom dit zo krachtig en ervaringsgericht werkt tijdens een live powercoachsessie met paard.

Powercoaching met paarden

Ervaringen

‘’ Bevrijding van angst, stress en spanning en de balans vinden tussen hoofd en lichaam. Echt, een unieke combinatie; het had niet beter gekund voor mij.’’

“Ik heb door deze unieke combinatie geleerd regie te pakken op lastige momenten en niet te vervallen in oude patronen.”

Inner Power Dag
Er zijn nog drie data’s dit jaar waarop je je kan inschrijven. Geef je voorkeur op bij de bestelling. Bij minimaal 6 deelnemers gaat de dag door.
Kijk alvast in je agenda welke van de drie data jij kan:
6 juni
26 september
31 oktober

Locatie
Mentiesweg 1, Elburg

Tijden
09:30 Start
15:00 Einde

Investering
€325,- (excl. btw) incusief koffie/thee, lekkers en een uitgebreide lunch

TICKET POWERDAG

INNER POWER DAG

klik hieronder

LET OP: Vul bij de Factuurgegevens jouw voorkeursdag op in invulveld ‘Extra informatie’